Time 4 Print

Declaratie de protectie a datelor online

PROTECTIA DATELOR PERSONALE

SC TIME4PRINT EXPERT SRL
Bucuresti, sector 1, strada Susita, nr 5, parter
https://www.time4print.ro/
CIF RO27835275
J40/12533/2010
anamaria@time4print.ro
0758 681 246

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Siteul web https://www.time4print.ro apartine si este administrat de catre SC TIME4PRINT EXPERT SRL, companie romaneasca, care poate fi contactata in urmatorele moduri:
• telefonic: ☎ 0758 681 46
• e-mail: ✉ anamaria@time4print.ro
• la adresa: Bucuresti, sector 1, strada Susita, nr 5, parter

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorului: 021/9551

Conform prevederilor legislative impuse de Uniunea Europeană prin Regulamentul General pentru Protectia Datelor cu caracter personal nr. 679/2016, completate cu legilația română în vigoare, SC TIME4PRINT EXPERT SRL isi asuma prevederile legislative si se oblige sa administreze in conditii de siguranta si numai pentru scopurite declarate, datele cu caracter personal care sunt furnizate de dumnevoastra prin intermediul formlarelor, e-mailurilor sau aplicatiilor noastre web.

Scopul colectarii datelor precizate mai sus este cel declarat in sectiunea in care va sunt solicitate datele dvs. si in functie de optiunile selectate, iar prin scop se poate identifica una sau mai multe din urmatoarele situatii:

 • reprezinta livrarea, facturarea si comercializarea de produse si/sau servicii incluzand facturarea si livrarea acestora;
 • informarea cu privire la comanda plasata, produsele favorite sau incluse in lista de preferinte sau alertare;
 • trasmiterea newsletterului si a oferteler ocazionale;
 • prestarea serviciilor de reclama, marketing si publicitate.

SC TIME4PRINT EXPERT SRL prelucreaza datele dumneavoastra cu caracter personal, prin mijloace automatizate si manuale, destinate executarii serviciilor catre clienti, emiterii facturilor fiscale si a eventualelor garantii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitaritor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC TIME4PRINT EXPERT SRL.

Datele dumneavoastra sunt necesare executarii serviciilor, emiterii facturilor de servicii, colectarea creantelor legate de acestea precum si rezolvarii solicitarilor dumneavoastra in legatura cu activitatea desfasurata de SC TIME4PRINT EXPERT SRL.

Va punem in vedere faptul ca refuzul dumneavoastra poate determina imposibilitatea furnizarii serviciilor/produselor sau optiunilor selectate/comandate.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de care SC TIME4PRINT EXPERT SRL si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari:

 • angajatii responsabili de siteul web pe care ati efectuat transmiterea datelor dvs.,
 • transportatorilor pentru efectuarea corespondentei si a comunicarilor,
 • tertilor implicati in indeplinirea scopului vizat pentru persoanelor vizate.

Conform legislației in vigoare, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a va opune procesarii datelor, dreptul de retragere a consimtamantul sau a datelor, de dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale.

Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Va notificam cu privire la faptul ca orice persoana are dreptul de a se opune, in mod gratuit si fare nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata catre SC TIME4PRINT EXPERT SRL folosind datele de contact de mai sus.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil pentru a remedia situatia, trimitand un email la adresa sa de email ✉ anamaria@time4print.ro.

De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu pot fi transferate in strainatate decat in masura in care tertii implicate nu sunt din Romania si acest lucru este necesar in indeplinirea scopului.

 • Contact

  Telefon: 0758 681 246
  E-mail: anamaria@time4print.ro

  S.C. Time4Print Expert S.R.L.
  Str. Susita, Nr. 5, Etaj 1, Sector 1
  Bucuresti, Romania
 • Recomandari machetare

  Reguli Machetare
 • Director marketingLant hotelier international
  Asistenta de care am beneficiat si beneficiem in continuare in aceasta colaborare ne ofera siguranta si confort in aceasta relatie de parteneriat.
  Responsabil departament comunicareLant international de retail
  3 cuvinte cheie definesc business-ul Time4Print in relatia cu noi: profesionalism, calitate, punctualitate. Sunt 3 calitati prea putin intalnite in acest mediu. 
  Responsabil marketingIndustria auto
  Relatia cu Time4Print se defineste prin calitate, profesionalism, respectarea termenelor convenite si adaptabilitate.